Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å legge ut bilde av lik på nett?

account_circle

SPØRSMÅL

Sikkert et merkelig spørsmål, men visste ikke helt hvor ellers jeg skulle spørre. Er det lov, i Norge, å ta bilder av lik og legge dem ut på nett? Altså, om for eksempel jeg så en trafikkulykke og tilfeldigvis hadde mobilen klar, og det hang en død fyr ut av vinduet. (Selvsagt etter at politi osv. hadde fått vite om ulykken) Jeg spør egentlig kun om dette fordi jeg lurer på om det ville vært greit om noen av vennene mine gjorde det med meg når jeg døde. Jeg har ikke planer om å dø i nærmeste fremtid, men vil bare være helt sikker, for om jeg dør så skal i det minste liket mitt spres rundt på Tumblr. Såpass skylder jeg dem.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer