Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente på 17 år lurer på om foreldrene kan bestemme at hun skal flytte med dem fra et fylke til et annet? Hun er bekymert for om hun da må bytte skole? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bare lurer på en ting, kan foreldre flytte sammen med meg til en annen kommune uten mitt samtykke? Altså fra Akershus til Oslo. Siden jeg går på vgs, må jeg da bytte skole i så fall? Jeg fyller 18 om 10 måneder. På forhånd takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer