Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bryter man loven hvis man løper fra en billetkontroll eller vekter? Hvis jeg blir tatt for bruk av falsk legitimasjon, er det ulovlig å ta kortet fra den butikkansatte og stikke av?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fire teoretiske spørsmål, 1. er det å bryte loven hvis man ikke stopper, hvis man løper ifra billettkontroll eller vekter og de roper stopp? 2. hvis man bruker et fake legg på en offentlig butikk og ansatt tar legget ditt, men du får muligheten til å ta/nappe den ut av hendene til ansatte uten å påføre personen noen skade, er dette ulovlig? 3. I tilfelle der man har brukt digital manipulert legitimasjon og dette fører til at politi tar mobil der bilde er lagret. hvis jeg da har glemt passordet til telefonen min. kan jeg da bli straffet/bøtlagt? 4. hvis man bruker et falsk legg til på et sted der ingen med juridisk autoritet kan gjøre noe annnet enn å paste på deg til politiet kommet. og i løpet a denne tiden så har legget blitt borte. Er det nok for en billettkontroll eller vekter sitt vitne til at du har brukt det nok til å gi en straff?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer