Hopp til hovedinnholdet

En jente er veldig plagsom. Hun slo meg i ansiktet. Hvilken straff kan hun få?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har anmeldt en jente som slo meg i ansiktet. Jeg har bakhostorie med henne, og den er ikke så positiv. Hun er det jeg vil kalle definisjonen på en mobber, hun ber personer ta livet av seg selv, dytter og flirer av folk når hun går forbi, sender slemme meldinger og finner opp helt absurde løyner og sprer dem, hun er aldri alene som gir henne selvtilliten til å gjøre dette. Hennes venninner er ikke noe bedre, de er med på alt. Jeg har annmelt henne nå og jeg trenger at hun straffes så hardt som mulig. Jeg er redd fo å gå ut av huset mitt. Når denne jenta slo meg så slo jeg tilbake i frykt og sjokk, hun slo meg en gang til før vi ble splittet opp. Ingen ble skadet annet enn at jeg fikk et litt hovent øye. Hun slo meg etter at hun flere ganger var ekkel mot meg og jeg svarte bare respektfullt tilbake helt til at det klikket for meg og jeg kalte enne en hurpe. Jeg trenger at hun blir straffet og at hun slutter å plage meg, det går sånn på psyken min. Hvordan straff kan hun få ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du sier ikke hva du har anmeldt jenta for. Hvis det er for at hun slo deg i ansiktet, så kan hun straffes etter straffeloven § 271.

Du bør konsentrere deg om å holde deg unna denne jenta, og du må prøve å heve deg over henne. Hun har det sannsynligvis vanskelig med seg selv, siden hun må tøffe seg og oppføre seg så idiotisk overfor andre. Ikke la henne få ødelegge for deg, og ikke bli som henne - unngå å bli så provosert at du gjør dumme ting.

Håper du kan være sammen med noen andre, lykke til.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Slår ned en annen

Gutt slår (colourbox.com)

Jeg havnet i slosskamp og slo til en annen. Han måtte på legevakta og sånt. Hva skjer om jeg blir anmeldt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lov og rett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lov og rett