Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan man gjøre at elektrisk skateboard blir lovlig i Norge.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er noen sted å få litt fortgang, eller i det minste få i gang en vurdering av å gjøre det lovlig med elektrisk skateboard i Norge? Jeg har gjort research om regler for elektrisk skateboard hver måned i kanskje 2 år nå, for å se tegn til endringer i lovene. Det jeg ser er at flere har spurt om dette er lov i Norge på denne siden (som er enda en grunn til å gjøre det lovlig i og med at flere ønsker dette), men det er forskjellige svar. Noen sier at det jobbes med å endre disse reglene, og andre sier at de ikke har hørt noe om at det vurderes lovendringer innen dette. Det bør da ikke være så komplisert å i det minste ta opp saken ordentlig et sted, nå som så mye annet blir lovlig? Jeg føler vi ligger etter i teknologien med gamle regler. Å bli straffet for å stå på et elektrisk skateboard (når vanlig skateboard ikke har noen straff) skjønner jeg ikke, når man har bremsen i hånda, istedenfor å hoppe av i full fart uten kontroll som man må på vanlige skateboard.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer