Hopp til hovedinnholdet

Treneren til det andre laget truet meg under kamp

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg vet egentlig ikke om dette har noe med trening og idrett å gjøre... For et år siden var jeg på storsjøcupen og deltok med laget mitt. I åtendedelsfinalen spilte vi mot et lag (nevner ikke laget) som vi var jevnt med. Jeg taklet flere av spillerene med et uhell (litt stygge taklinger), men det ble heldigvis ingen skader. Mitt i kampen taklet jeg en jente som fikk veldig vondt og treneren deres kom bort til meg og han truet meg... husker ikke akkurat hva han sa men det var noe slikt: Hvis du fortsetter å skade spillerene mine skal jeg ta meg av deg.. eller noe sånt... etter han sa det ble jeg livredd og begynte nesten å skrike... jeg leste at en sånn trussel kan gi han evt: Bøter eller opptil 2 års fengsel. er det for sent å annmelde han? eller burde jeg bare la det gå?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du opplevde dette som ubehagelig. Treneren til det andre laget skal ikke oppføre seg sånn, og har nok blitt litt "revet med" i kampens hete.

Dersom du tenker mye på dette synes jeg du skal snakke med foreldrene dine om det. Du kan også snakke med treneren din. Skal dere spille mot dette laget en gang til, og treneren til det andre laget oppfører seg på samme måte, kan dere sammen vurdere om dere skal anmelde han. 

Hilsen Juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Lov og rett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om lov og rett