Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sugde en gutt på et utested, hva er straffen for å bli tatt for noe sånt?

account_circle

SPØRSMÅL

Herregud jeg føler meg så dum. I helga var jeg på et utested og var så klart veldig full. Da jeg sto i køen for å kjøpe mer drikke sa plutselig en gutt jeg kjenner fra før som jeg har gjort en del ting med: ''kan du suge meg'', mens han dro frem penisen sin. Jeg satt meg ned på kne og sugde. Det varte ikke lenge, fordi plutselig tenkte jeg på hvor jævlig dumt det var. Jeg vet ikke hvem som så det, men det har antakeligvis vært mange fordi det var stappfullt av folk der inne. Heldigvis varte det ikke lenge. Etterpå sa en av vaktene at jeg ikke kunne komme inn resten av kvelden fordi jeg hadde oppført meg dårlig for ''publikum'' ellernoesånt. Jeg skjønte ikke helt, så jeg vet ikke om de så det som skjedde eller ikke. Spørsmålet er: Hva kan egentlig straffen bli for å bli tatt for noe sånt? Hadde både jeg og han fått straff? Og hvordan skal jeg unngå å gjøre så mye dumt i fylla når jeg ikke klarer å stoppe når jeg først har begynt å drikke.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer