Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er sammen med en jente, og begge er 18 år. Vi elsker hverandre utrolig høyt, men dessverre er det noe som går utover sexlivet vårt.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med en jente, og begge er 18 år. Vi elsker hverandre utrolig høyt, men dessverre er det noe som går utover sexlivet vårt. Kjæresten min er klar på at hun ikke vil komme til å ta abort dersom hun blir gravid. Dette plager meg, ettersom jeg syns det er alt for tidlig å få barn. Det ville gitt meg store konsekvenser både livsmessig og økonomisk. Vi er begge ærlige med hverandre, kjæresten min begrunner det med etikk og hun vet mine tanker. Vi elsker hverandre like mye likevel, men det går utover nytelsen når vi har sex. For begge. Kjæresten min sier at dersom hun blir gravid, så behøver jeg ikke noe ansvar i det hele tatt. Familien hennes har penger, og jeg behøver ikke å tenke noe på det (ifølge henne). Det jeg lurer på er om det går an å avtale noe slikt allerede før hun er blitt gravid? Da tenker jeg skriftlig? Vi begge hadde ikke hatt noe problemer med å skrive under en slik avtale. Vil helst unngå å måtte bruke kondom med en jeg elsker så mye.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer