Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å eie en sånn kniv?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei du, lurte på om det er lov å eie ein "Tactical Fixed Blade Kniv, Utendørs Dykking, Jakt Kniv, Overlevelse, Camping kniv" https://www.ebay.com/itm/Tactical-Fixed-Blade-Knife-Outdoor-Diving-Hunting-Knife-Survival-Camping-Knife/272982796237 -I eget Hushold/Dykking, Jakt Kniv,Camping kniv uten problemer med Politiet eller toll. har lest grundig gjennom Regler angående andre kniver/ lign endene kniver og tror denne er lovlig, men du vet jo aldri.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer