Hva ville skjedd om legen oppdager et ulovlig middel i urinprøven/blodpøven Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva ville skjedd om legen oppdager et ulovlig middel i urinprøven/blodpøven

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg ble for en liten tid siden veldig syk og vurderte å dra til legen. Jeg går ikke i detaljer da dette ikke er relevant i denne saken. La oss si, jeg drar til min fastlege med et problem Dersom de ser seg nødvendig i å ta en blodprøve/urinprøve, gjelder taushetsplikten på resultatene? Eller har det seg slik at de kan informere offentlig instans om resultatene dersom de oppdager et ulovlig virkemiddel? Jeg er fullt klar over at taushetsplikten juridisk sett er streng i Norge, men det er alikevel "smutthull" i lovverket. Pga disse vanskelige "smutthullene" i lovverket lurer jeg på hva som ville skjedd. Derfor spør jeg dere om dette, jeg vet at dere har et godt utdannet personell til å svare på sensitive spørsmå. (Jeg har ikke et rusproblem og dersom dere gir meg en lekjon i rusproblematikk vil jeg forkaste hele inlegget, jeg ser KUN etter et ærlig svar)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer