Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg anmelde barneskolen på grunn av mobbing?

account_circle

SPØRSMÅL

Kan jeg anmelde min tidligere barneskole? Jeg ble utrolig mye mobbet på barneskolen både fysisk og psykisk omtrent hver dag fra 1-7 klasse. Nå sitter jeg her som 18 åring og sliter med depresjon og posttraumatisk stress lidelse på grunn av dette og må mest sannsynlig betale for psykolog store deler av livet (noe som ikke kommer til å være billig). Skolen tok aldri tak i noe som helst av dette i alle årene jeg gikk der, det meste de gjorde var å ta oss ut på gangen, få oss til å ta hverandre i hendene og si unnskyld til hverandre (selvom jeg aldri gjorde noe galt). Eneste tiltaket som ble gjort var at jeg ble sendt til ungdomsskolen sin rådgiver i det siste halvåret av 7 klasse fordi da bestemte jeg meg for å bytte skole til høsten igjen. På grunn av disse problemene så har jeg måtte begynne på VG1 for 3 gang nå til høsten siden jeh ikke har klart å fullføre før. Så kan jeg saksøke? Kan jeg få gjort opp for den uretten som er gjort mot meg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer