Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan unngå sjenerende røyklukt fra naboen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg bor i tomannsbolig og mitt soverom ligger ved naboens ytterdør. I nabohuset er det 6 hybler hvor alle som bor der røyker. Hver gang jeg lufter ut/ setter opp vinduet på soverommet (noe jeg liker å ha om natta om vinteren og hele sommeren) så kommer den røyklukta inn. I tillegg til at jeg lurer på om jeg da blir sett på som passiv røyker er jeg også 6 mnd. gravid, noe jeg vet ikke passer sammen med røyking.. Finnes det en lov som kan beskytte meg og babyen mot røyklukten så jeg kan trekke frisk luft på soverommet? evt grense for avstand.. er ca 1,5 m mellom vindu og deres ytterdør. I tillegg blir jeg jo vekt tidlig hver morgen fordi de snakker med hverandre/ slenger i døra når de går ut og tar røyken sin takk på forhånd! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer