Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lov å ha sex sammen på web cam, bare han er over 16 år?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 20 år. Jeg er gay og har fått meg noen venner fra Thailand og Philippinene som jeg prater med på nettet av og til. Det er en gutt der jeg liker veldigggggggggggggggggg godt. Han er 17 år. Sist gang jeg pratet med ham på nettet, så ville han så absolutt se kuken min på web cam... 1) Det jeg lure på er om aldersgrensen for å ha sex med noen fra utlandet er 18 år, feks hvis man reiser til Philippinene eller Thailand fra Norge? (Her i Norge vet jeg at den seksulle lavalder er 16 år). 2) Hvis man feks ronker sammen på web cam, er grensen 18 år da også, eller vil det ikke gjøre noe om han er 17 år, hvis denne gutten bor i utlandet feks i Thailand? 3) Er det lov å ha sex sammen på web cam, bare han er over 16 år, selv om han bor i utlandet feks i Thailand? 4) Hvis jeg viser ham kuken min på web cam, kan han da misbruke slike bilder da, legge dem ut på nettet osv... eller pleier det å gå greit? 5) Og til slutt har jeg dette spørsmålet til dere: Hvis man chatter med noen fra Norge (hvis begge kommer fra Norge) kan man da ha sex på web cam, hvis begge er over 16 år? For her i Norge er vel den seksuelle lavalder 16 år...? Jeg trenger råd om dette... jeg vet ikke helt hva som er rett å gjøre... Men jeg har lyst til å ha sex på web cam, men bare hvis det er lov da. Gutt 20 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer