Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva slags rettigheter har jeg når romkamerat misligholder kontrakt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et stort dilemma. Jeg har akkurat flyttet hjemmefra, til en leilighet hvor jeg har egen stue, og kjøkken (dusj på kjøkkenet, og gang. Jeg deler en do med to andre personer. Her om dagen skulle jeg på do midt på natta, og ble møtt av et toalett med blodsprut på både vegg og tak, samt blod på tolaettpapir, pluss en sprøyte på gulvet. Jeg har tatt kontakt med den andre naboen min som også klager på 3 mann. Vi tok kontakt med huseier som sier hun skal kontakte advokatfirmaet som står for utleie av hennes leiligheter, i håp om at han skal bli kastet ut. I forhold til dette lurer jeg på: - Hva skjer hvis han IKKE blir kastet ut, kan jeg kreve å flytte ut uten oppsigelse? - Hvis det tar tid FØR han flytter ut, kan jeg kreve å ikke betale leie frem til han har flyttet?(tørr ikke å bo der mens han fortsatt bor der) Håper på raskt svar. MVH meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer