Mulig anmeldelse for voldtekt Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mulig anmeldelse for voldtekt

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg har blitt beskyldt for overfall, og lurer på et par ting. Jeg og en jente havnet i samme seng, helt uskyldig. Men dagen etterpå, når jeg var dratt hjem, fikk jeg melding fra moren hennes at jeg hadde tatt bilde av henne, tatt på henne +++. Saken er at jeg har ikke gjort noen ting, det hun prøver å forklare som var blitsen, var lommelykta fra mobilen når jeg skulle på do. Kan hun alene anmelde som eneste vitne , og få det gjennom at jeg faktisk har gjort noe? Eller blir det ord mot ord? Er på prøvetid, og dette er det siste jeg trenger. hun sier og at hun har blitt voldtatt før, og turte derfor ikke si ifra til meg eller rope på hjelp, for hun visste ikke hvordan jeg ville reagere og var redd jeg skulle slå henne.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer