Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Broren min å faren min har brukt vold og trusler mot resten av familien.

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har et problem hjemme. problemer er at det er vold i familien min. broren min å faren min har brukt vold og trusler mot meg, moren min og søskenene mine. jeg går til psykolog så jeg fortalte psykologen dette. hun sa (psykologen) at hun skal kontakte barnevernet. jeg var uenig i at hun skulle gjøre det fordi da kan barneverne ta vekk broren min som er 9 år. hun kontakte barneverne. det er her problemet begynner. familien min har fått vite at det er jeg som har sakt det de har kranglet med meg for at jeg har sakt det til psykologen. og broren min har sakt flere ganger at han og foreldrene mine skal gå til politiet og anmelde meg for falsk lovbrudd sån at politiet skal kaste meg ut av leiligheten. jeg vet at de kan gjøre det. men hvor skal jeg gå? har ingen andre steder å bo? de er veldig sinte for at barneverne skal komme og besøke oss se hvordan det er hos oss. familien min vil hevne seg. barneverne har sakt at de skal vurdere om de skal få omsorgsretten fra foreldrene mine. det er feil syns jeg. er ikke den som lager problemet som må bort? hvorfor kan ikke politiet ta vekk faren min å broren min fra boligen isteden for å ta vekk lillebroren min sette han med fremmede mennesker? syns loven er urettferdig som straffer på en måte offeret i steden for gjerningspersonen. er det noe jeg kan gjøre for at politiet ta vekk broren min vekk fra boligen. kanskje med rettsak? jeg også er redd for å anmelde broren min for trusler for da kan det hende at de tar vekk lillebroren min som er under 18 år. altså da tenker politiet at broren min som er under 18 kan ikke bo i sån situasjon. men de må jo ta vekk broren min for det er jo han som sprer trusler mot meg ofte. jeg vil anmelde men er redd de ikke får vekk storebroren min hjemmefra for da kan han drepe meg. jeg vil ha råd til å løse dette

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer