Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva slags rettigheter har jeg ved mangler i leieforholdet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg leier en hybel i ett kollektiv. Har oppdaget at det har dannet seg mugg i et hjørne inne på rommet mitt. Jeg har meldt fra til huseier om skaden, som mest sannsynlig skyldes vannskader i etasjen over. Jeg har sagt at jeg ønsker avslag i leien, da jeg helst ikke vil sove på et rom med muggsopp. Da svarte han at jeg kunne si opp... Har jeg egentlig noen krav i en slik sak? Jeg har tatt bilder av skaden, før og etter vask...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer