En gutt med autisme stalket meg lenge og jeg har fått angst av dette. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

En gutt med autisme stalket meg lenge og jeg har fått angst av dette.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, da jeg gikk på ungdomskolen var det en gutt k klassen min, med autisme som begynte å stalke meg. Han fungte etter meg inne på skolen, han fulgte etter meg hjem fra skolen, han lagde flere tegninger av meg å hang opp på skolen og han tok flere bilder av meg. Jeg fikk ingen hjelp fra skolen fordi de mente at denne gutten ikke kunne noe for det, å siden han ikke var fysisk stygg mot meg var det ingen grunn til at jeg skulle få noe hjelp. De opfordret heller meg å vennene mine til å bli venn med denne gutten å jeg fikk penger fra læreren for å kjøpe en gave til han. Jeg å mamma tok dette opp med skolen flere ganger, men ikke noe ble gjort. Han byttet skole i før 10 klasse, men kom tilbake til skolen en dag da, å da fikk jeg mitt første angstanfall. Før dette hadde jeg spurt lærerene hva som var «galt» med meg men de sa det ikke var noe. I ettertid har jeg skjønt at dette er psykiske lidelser, jeg går i behandling å betaler 2000kr i måneden ca. Har jeg rett på erstatning for dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer