Ble utsatt for vold på barneskolen fra medelever. Ønsker å anmelde skolen og ledelsen der. Har jeg noen rettigheter i denne saken? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Ble utsatt for vold på barneskolen fra medelever. Ønsker å anmelde skolen og ledelsen der. Har jeg noen rettigheter i denne saken?

account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg gikk på barneskolen (1997-2003) ble jeg daglig utsatt for vold på skolen fra medelever. Det var truing med kniv, slag, spark, ble låst inne på rom i timevis, låst inne på rom og banket opp, ble frastjålet sko og klær daglig, å gå hjem i sokkelesten i snøslaps var ikke uvanlig og alt dette skjedde mens både lærere og ledelsen så på. Bokstavelig. De stod og så på. Jeg klagde inn dette for rektor, rådgiver og PP-tjenesten uten å bli hørt. Jeg ønsker å anmelde skolen jeg gikk på og ledelsen der. Jeg har absolutt ingen penger og ingen lånemuligheter. Har jeg noen rettigheter i denne saken? Jeg fikk diagnosen posttraumatisk stressyndrom i en alder av femten.
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer