Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

  jeg sliter skikkelig med å være oppblåst. Jeg er drikker melk uten laktose, spiser yoghurt uten laktose (eller med veldig lite laktose) osv. Jeg er ikke den minste, men jeg er ikke den største heller. Jeg har litt fett på kroppen, hvis det har noe å si. Etter at jeg har spist - uansett hva, så blir magen min skikkelig stor. SKIKKELIG stor. Jeg ser høygravid ut. Jeg syns det er så flaut at jeg ser større ut enn det jeg egentlig er. Så jeg har noen spørsmål som jeg gjerne vil få svar på. 1) Er det noe jeg burde prøve å holde meg unna? (Matvarer, frukt ++) 2) Er det farlig? 3) Hvorfor blir jeg oppblåst? 4) Kan legen min hjelpe meg med dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 og jeg sliter skikkelig med å være oppblåst. Jeg er drikker melk uten laktose, spiser yoghurt uten laktose (eller med veldig lite laktose) osv. Jeg er ikke den minste, men jeg er ikke den største heller. Jeg har litt fett på kroppen, hvis det har noe å si. Etter at jeg har spist - uansett hva, så blir magen min skikkelig stor. SKIKKELIG stor. Jeg ser høygravid ut. Jeg syns det er så flaut at jeg ser større ut enn det jeg egentlig er. Så jeg har noen spørsmål som jeg gjerne vil få svar på. 1) Er det noe jeg burde prøve å holde meg unna? (Matvarer, frukt ++) 2) Er det farlig? 3) Hvorfor blir jeg oppblåst? 4) Kan legen min hjelpe meg med dette? Tusen takk for svar. Hilsen M

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer