Hopp til hovedinnholdet

Har kun poteter å leve av i 2 måneder. Hvor mye må jeg spise for å overleve

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei.må leve uten mat i nesten 2 måneder og har kun poteter og leve av, men har ikke så mye poteter heller..hvor mange poteter må jeg spise minst hver dag for og kunne overleve? hvis jeg spiser kun 4_5 poteter hver dag blir det farlig? må klare meg med kun poteter i 2 måneder

Besvart 14.07.2019 17:55
 

Svar
Hei

Det  er ikke lett å gi noe sikkert svar på hvor mye du trenger da jeg ikke vet hvor stor du er. Er potetene store skal det gå greit med 5 hver dag. 
Hva med å oppsøke NAV der du bor? Alle har krav på penger til livsopphold i Norge. Legg fram din situasjon for NAV så vil du få hjelp til mat. 

Har lagt med noen artikler se om de er nyttige.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesykepleier.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Tallerken (colourbox.com)

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette skjer med kroppen om du spiser for lite

TRØTT GUTT (colourbox.com)

Er det farlig å spise lite mat i én dag, og hva med en lengre periode? Hvor lite mat kan man spise før det blir farlig, og hva er egentlig konsekvensene? Her får du svar.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mat og kosthold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mat og kosthold