Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er en jente på 13år som har hatt anorexia. Nå strever jeg med forholdet mitt til mat, selv om jeg er frisk igjen. Kan du være så snill gi meg noen tips til hva jeg bør spise gjennom en dag/uke og hvor mye jeg bør trene?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13år som har hatt spiseforstyrrelsen anorexia. Nå strever jeg med forholdet mitt til mat, selv om jeg er frisk igjen. Så sjekker alltid kalori-innholdet og angrer på at jeg spiste det etterpå :-(. Jeg vil gjerne være snill mot kroppen min og spise riktig mat og trene nok. Jeg vil ha en sunn kropp. Kan du være så snill gi meg noen tips til hva jeg bør spise gjennom en dag/uke og hvor mye jeg bør trene? Jeg er 164cm høy og veier mellom 45-50kg (det går litt opp og ned) Jeg går på kick boksing to ganger i uken, 3 timer til sammen. Tusen takk på forhånd. Hilse meg :-).

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer