Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ofte spiser jeg kun middag, som betyr at det blir et døgn i mellom hver gang jeg spiser. Hva skyldes dette? Har ikke noe problemer med å spise sjelden, men jeg er redd for at det ikke er bra for kroppen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg spise som oftest ikke frokost eler lunsj. Om morgenen klare jeg ikke få i meg noe mat i det hele tatt, og til lunsj smaker matpakka som oftest ikke godt. Mat som har ligget i sekken en hel dag frister virkelig ikke.Hvis jeg skal få i meg noe til lunsj må jeg kjøpe meg salat på butikken noe som fort blir dyrt. Når jeg kommer hjem spiser jeg middag, og jeg er fortsatt mett etter middagen når jeg legger meg, så rekker ikke å få i meg kvelds. Ofte spiser jeg kun middag, som betyr at det blir et døgn i mellom hver gang jeg spiser. Hva skyldes dette? Har ikke noe problemer med å spise sjelden, men jeg er redd for at det ikke er bra for kroppen. Selvbildet mitt er det ikke noe galt med, så det er ikke grunnen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer