Hvordan trene styrke og få fremgang uten å gå opp i vekt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan trene styrke og få fremgang uten å gå opp i vekt?

account_circle

SPØRSMÅL

De siste 3-4 månedene har jeg trent med vekter og har fått veldig stor fremgang i f eks benkpress, mark løft og knebøy, men de siste ukene har jeg følt meg så tjukk for jeg har gått fra 75kg til 78kg, jeg tørr ikke å røre eller spise mat for da stiger vekten min. Hvis jeg ikke spiser maten som jeg trenger blir jeg bare svakere. Jeg tror jeg er i ferd med å starte en slags spiseforstyrrelse eller noe liknende. Jeg er usikker om det er muskler som er årsaken til vekten for jeg har gått noe ekstra kg i en kort periode. Hvordan kan jeg trene uten at vekten min stiger voldsomt? Dette begynner snart å påvirke hverdagen min, noen ganger prøver jeg å spise mindre for å minske vekten min, når jeg begynner å trene igjen blir jeg da svakere. Dette får meg til å overtenke helle tiden.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer