Hopp til hovedinnholdet

Er jeg en normal ungdom?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei er eg ein normale ungom. Eg hater bedhusfolk politiere by folk. Eg røyke elsker bilre traktorer lastebiler og alt som sviver sålenge det ikke er sondere faens el drit. Er eg ein normale ungom

Besvart 23.01.2019 10:14
 

Svar
Hei gutt 16 år

Det er mange ungdommer som stiller seg spørsmålet " Er jeg en normal ungdom?", akkurat som du gjør. 

Noe av det som gjør at du tviler er kanskje at du opplever at du har litt andre interesser og holdninger enn de du er venner med og går i klasse med? Stemmer det? 

Ikke alle er opptatt av el.biler og andre miljøtiltak. Når det gjelder religion er det også stor variasjon blant folk og heldigvis har vi religionsfrihet her i vårt land. 

Husk at alle mennesker er unike og det er rom for ulikheter. Basert på det du skriver vil jeg tenke at du er en helt normal ungdom.

Dersom du har behov for å reflektere eller snakke med noen om tankene dine vil jeg anbefale deg å ta kontakt med helsesykepleier på skolen din. 

Lykke til videre!

 

Med vennlig hilsen helsesykepleier/ jordmor, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Du er unik! Vil du vise det?

Gutt foran tavle med teksten

Føler du deg unik, spesiell eller annerledes? Kanskje har du lyst til å skille deg litt ut fra de andre og vise frem DIN egenart? Vi får en del spørsmål om dette på ung.no. Her er noen tanker om det som kan være til nytte for deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Klima og miljø
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om klima og miljø