Hopp til hovedinnholdet

jeg er gutt på 13 år, og har blitt valgt til elevrådsleder sammen med en jente. nå driver alle å kaller oss kjærestepar og noen kaller meg stygge ting fordi de er sjalu.

 

Spørsmål
hei. jeg er gutt på 13 år, og har blitt valgt til elevrådsleder sammen med en jente. nå driver alle å kaller oss kjærestepar og noen kaller meg stygge ting fordi de er sjalu. jeg HATER det kan jeg pliiisss få et svar?
bare en ting til.. en dag da jeg kom til skolen var det minst 6 gutter som stilte seg bak døra, da jeg kom inn dro den ene av meg buksa. og han hadde en skiset banan i hånden som han skviste i trusa mi. og alle andre lo av meg. siden det har jeg ofte fått høre det.
jeg har prøvd å sagt det til lærern min men hun vil faen ikke høre! vet du hva hun sa som liksom skulle oppmuntre og hjelpe meg?: jaja det vil alle kjenne en gang i livet. dessuten er dette bare tull og komme med!¨kan jeg plis få svar? takk.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er en ubehagelig følelse å bli ertet. Fortsetter dette, synes jeg at du enten skal prøve å prate med læreren din en gang til eller rett og slett fortelle det til rektor dersom hun ikke vil høre. Nå begynner heldigvis et nytt skoleår og forhåpentligvis har dine medelever fått noe nytt å tenke på. At du ikke er kjæreste med denne jenta bør de jo nå ha forstått...Fortsetter de med det tullet så prøv og ikke la dette gå inn på deg. Som du selv sier er nok dette bare et tegn på sjalusi, og noe du bare må heve deg over.
Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Skal straum være inkludert i husleiga når du leigar?