Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg blir mobbet av broren min, han gjør små ting mot meg hver dag som gjør at jeg føler meg mobbet. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hva skal jeg gjøre? Jeg blir mobbet av broren min, han gjør små ting mot meg hver dag som gjør at jeg føler meg mobbet. Jeg har sagt det til vennene mine, men de sa bare at det kommer til å gå over. Foreldrene mine er skilt så jeg føler at jeg ikke kan si det siden vi ikke er spesielt knyttet sammen. Jeg gråter aldri foran andre. Jeg er sjenert når det gjelder dette, men ellers er jeg ikke det. Hjelp meg, jeg liker ikke dette og jeg har ingen å snakke med.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer