Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er leietaker, og har en sint nabo

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål angående sjikanering/mobbing (usikker på hva jeg bør kalle det). For 2 mnd siden flyttet jeg, kjæresten min og en venninne inn i en leilighet i en blokk. Vi har hilst på noen av naboene, og de virker greie, med unntak av en dame på ca 60. Hun hilser såvidt i gangen osv. I går hadde jeg besøk av noen klassekamerater hvor vi hadde quizer og koste oss. Merk: vi spilte musikk, MEN ikke spesielt høyt, og vi har i tillegg fått beskjed fra utleier at det er lydtett. Plutselig ringer det på døra, og den eldre damen står utenfor. Hun roper til meg, sier ting som "jævla leietaker", "fuck you". Jeg prøvde å roe henne ned med å si "beklager hvis du har hørt oss, vi skal selvfølgelig ikke spille musikk hvis du hører oss". Men dette hjalp lite.. Det hele endte med at hun smalt døra i ansiktet på meg, og begynte å ringe på døra til de andre i etasjen (for å "baksnakke" oss). Klassekameratene mine fikk sjokk, noen av de ville ringe politiet. Hva skal vi gjøre??

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer