Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Trusler og skjult mobbing

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble forrige uke truet og senere samme dag slått ned. Trusselen besto av at "hvis du forteller noe dreper jeg familien din". Hva gjør jeg. Jeg skulle spøke med en elev og når læreren ikke var der hev jeg noen ledningsrester (går på elektro-linje, dette er vanlig kødding) og denne eleven klager det inn og får meg utvist for dette. I tillegg har klassen generelt vært utestengende med meg ved å hindre meg i å ha tilgang på klassechat. Rett og slett skjult mobbing. Jeg takler ikke dette. Hva gjør jeg? Har så langt ikke turt å sladre på den eleven

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer