Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ordner vi opp?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og venninnen min dro fra en gruppe på 4 som begynte å utestenge og ignorere oss. Hver gang jeg ser dem på skolen og sosiale medier blir jeg så sint og får bare lyst til å gråte og skrike og si til dem hvor dårlige mennesker de er som stenger ute folk. Den tiden jeg brukte å vere med dem skjedde det ofte at de 4 la ut på Instagram eller Snapchat om hvor gøy de hadde det i lag, og det endte opp en stund at jeg ble deprimert. Hvordan slutter jeg å bli så sint og trist hver gan jeg ser dem?

Besvart 27.05.2018 22:25
 

Svar
Hei

Jeg råder deg til å snakke med helsesøster eller en annen voksen du stoler på om dette. Kanskje kan dere avtale en prat med jentene, slik at dere får ordnet opp litt? Selv om dere ikke blir venner igjen, kan det hende det kan gjøre hverdagen lettere.

Ta en kikk på artiklene under, lykke til :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Føler du deg utestengt?

Ei jente er trist mens jenter i bakgrunnene fniser (colourbox.com)

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

Les mer

Blitt uvenner? Slik ordner du opp.

To jenter med ryggen mot hverandre (www.colourbox.com)

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap