Hopp til hovedinnholdet

Jeg elsker fortball, men ikke laget. Føler meg svært ensom.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er svært ensom. Jeg går på fotball og der er vi veldig seriøse og det er stor forskjell å vinne eller å tape. Etter hver fotballtrening gråter jeg. Jeg har aldri noen å være med selv om jeg går bort til noen så går de bare vekk eller holder meg utenfor. I tillegg skulle treneren vår gi kallenavn til oss og til meg sa han : pulia. Da begynte alle og le og alle har ertet / mobbet meg med dette. Jeg elsker fotball men liker ikke dem på laget, hva skal jeg gjøre ??

Besvart 18.06.2018 09:31
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no. Det her må du snakke med en voksen om. Kan du forklare foreldrene dine hvordan det er på fotballen. 
Sammen kan dere forklare treneren hvordan du føler deg i laget. At det ikke er lett å få venner der. 
Hvis ikke har du mulighet til å snakke med helsesøster på skolen du går. Hun kan snakke med treneren din og forklare situasjonen . 
Navnet du fikk av treneren har jeg ikke klart å finne betydning av. Det jeg fant var en region i Italia som er kjent for god mat og vin, fin og variert natur.Snakke med treneren din spør hva som er bakgrunn for navnet du fikk. Har han /henne en forklaring kan det være lettere å akseptere ordet.
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med. 

Lykke til med fotballen. Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ensom? Du er ikke alene!

Ensom gutt (colourbox.com)

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

Les mer

Føler du deg utestengt?

Ei jente er trist mens jenter i bakgrunnene fniser (colourbox.com)

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser