Hopp til hovedinnholdet

Mobbet for ånden min for 3 år siden, er fortsatt dårlig. Lurer på selvmord.

Jente 17 år
 

Spørsmål

hei, jeg har Blitt mobbet før på barneskolen og ungdomskole av de samme personene og grunnen var at jeg hadde dårlig ånde. jeg hadde problemer med magen og det var fordi sikkert at jeg spiste mye surt mat. eller det var noe mat jeg ikke kunne spise og jeg viste ikke det og når jeg rappet kom det en gas som luktet som dritt. og det er ingen som vil sitte ved siden av noen som har dårlig ånde som lukter som bæsj. og jeg hadde aldri sagt det til noen. og overalt jeg gikk kunne jeg se at mer folk reagerte på det. så en dag bare bestemte jeg meg at nok er nok, jeg gikk og tok et glass vann og gikk på rommet mitt med en kopp med paracetamol, og jeg begynte og svelge så mye jeg kunne. neste dag jeg våkna og begynte og kaste opp og mamma tok meg til sykehuset og jeg sa til dem alt. og nå er det 3 år siden jeg tok de pilene og ingenting er forandret seg har forsatt dårlig ånde som lukter som dritt. og nå tenker jeg på og ta selvmord forsatt. og jeg har lært at paracet ikke dreper. søkte på det

Besvart 10.10.2018 12:00
 

Svar
Hei Takk for at du kontakter Ung.no Det her er ikke greit. Hva med å snakke med helsesøster på skolen du går eller helsestasjon for ungdom. De som jobbe der har taushetsplikt og du kan fortelle hvordan du har det.
De kan og hjelpe deg med å få time hos din fastlege.
Alle kan ha dårlig ånde i perioder, men det her må du få undersøkt nærmere. Det kan være mange grunner til ånden din. Det kan være en sykdom, eller det er mat du spiser som ikke er bra for deg. 
Vil du snakke med noen anonymt kan du ringe:Røde Kors hjelpetelefon for barn og ungdom, tlf: 800 33 321 her møter du voksne som har tid og lyst til å lytte og snakke med deg, helt anonymt. De som svarer på telefonen er vant til å snakke med barn og unge. Du kan snakke med hjelpetelefonen om alt, enten du er glad, trist, redd, lurer på noe eller du trenger hjelp. Åpnet hver mandag til fredag kl 14.00-20.00. Du kan også ta kontakt over nett. Nettside: www.korspahalsen.no 
Ta og en titt på artiklene jeg har lagt med.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Gutt i skolegård  (www.colourbox.com)

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

Les mer

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å ha det vondt. Selv om alt føles svart finnes det løsninger på mer enn du tror. Har du ingen å prate med, må du ikke være redd for å oppsøke profesjonell hjelp.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Bekymret gutt på skolen (colourbox.com)

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

Les mer

Depresjon og selvmordstanker, hva kan du gjøre?

13 ting du må vite (nrk.no)

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing