Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blir mobba av en gutt siden 2013 og han har ødelagt livet mitt.

Jente 20 år
 

Spørsmål

En gutt har ødelagt livet mitt Hei. Jeg er en jente som er snart 22 år. Helt siden 2013 har jeg blitt mobba av en gutt. Han driver å mobba i Pokemon Go. Han har sagt jeg skal gå og drepe meg selv, truet med å brenne ned huset mitt og på lørdag skrev han stygge meldinger om meg til noen andre i familien min. Da skrev han at han skulle ønske jeg aldri ble født. Han har også slått meg med knyttneve. Dette skjedde på et kjøpesenter og jeg har masse venner som passer på meg og forstår meg godt. Gutten behandlet meg som dritt hele første året på videregående. Han utnytter meg til å bruke penger og får fantasibilder av gutten når jeg ser han. Er redd han skal kalle meg bitch. Han har kalt meg taper, jævel, dust osv.

Besvart 12.08.2019 20:29
 

Svar
Hei

Det du forteller er absolutt ikke greit og heller ikke lov. Du skal ikke måtte gå rundt og oppleve mobbing, trusler og fysisk vold. Det er alvorlige trusler han kommer med, og det må stoppes.

Du må snakke med en voksen du stoler på å fortelle hva du har blitt utsatt for over lengre tid. Jeg håper du kan fortelle dette til foreldrene dine, eller du kan kontakte politiet. Du kan kontakte politiet å fortelle hva som skjer, også kan de vurdere saken. I noen tilfeller kan politiet tilby hjelp som gjør at du føler deg tryggere.

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Spørsmål og svar om: mobbing

Trist gutt (colourbox,com)

Lurer du på hva du kan gjøre om vennen din blir mobbet? Har du dårlig selvtillit og sliter med mobbing? Få svar på dine spørsmål om mobbing her.

Les mer

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Jente og mobil (colourbox.com)

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mobbing
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mobbing