Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg sliter med angst og får panikk fordi en gutt utnytter meg og slår meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med angst. Det er en gutt som driver å utnytter meg og han prøver å sette grenser på livet mitt. Jeg er livredd han og jeg får flashback pga han har klart å slått meg noen ganger i livet mitt. Jeg har blitt mobba i 6 år og jeg føler jeg skal besvime av dette snart. Jeg får panikk når jeg ser han i bakgrunnen. Har hatt mareritt om han også. Han har også skrevet stygge ting om meg i en chat så alle i chatten kan se meldingen. Jeg har diagnosen autisme og sliter veldig med angst og blir lett kvalmen av dette. En gang prøvde han å slå så jeg satt i en kro og gråt mye. Han har også slått meg i hodet. Jeg begynner nesten å gråte av dette og føler jeg skal kaste opp. Håper det ikke tar lang tid på svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer