Hopp til hovedinnholdet

Noen har hacket seg inn i instagram kontoen min også endret de eposten

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, noen har hacket seg inn i instagram kontoen min også endret de epost adressen knyttet til kontoen min også endret de passord mitt. Når jeg trykker glemt passord, blir linken send til en annen e-post konto. Jeg har rapportert det til Instagram, men det er ikke noe nytte og har ikke fått noe svar. Jeg vet hvem som har gjort det, men har ikke lyst til å rapportere han til politiet. Han sier han gir kontoen tilbake, hvis jeg gir en kode som jeg får på sms. Men det gjør jeg ikke. Hvis de bildene blir offentlig, så er det helt fucka! Helt fucka. JEg kommer til å ta selvmord da. Og jeg vil ikke anmelde han, jeg har litt bevis, men det hjelper ikke, men uansett vil jeg ikke anmelde han for det. Dere er mitt siste håp!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Beklager å høre det. Vi skal hjelpe deg så godt vi kan!
Er profilen fremdeles aktiv? I så kan vi forsøke å komme i kontakt med Instagram men da trenger vi din fødselsdato, din epost og link (eller brukernavn) til din Instagram profil.

For å kontakte oss igjen kan du sende oss en ny sak fra ung.no eller sende mail til hjelp@slettmeg.no fra din epost med referanse til saksnummer 33088.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett