Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Følg julekalenderen til ung.no på Instagram
Følg julekalenderen til ung.no på Instagram

Tar det 30 dager å slette sin snapchat konto?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Tar det 30 dager å slette sin snapchat konto? og hvis man slette den, vil lagrede meldinger du har sendt på chaten forsvinne ?

Besvart 10.03.2017 14:15
 

Svar
Hei

Når du har fullført stegene for å slette kontoen din vil den først bli deaktivert i 30 dager. Når kontoen din er deaktivert vil ikke vennene dine kunne kontakte deg eller samhandle med deg på Snapchat. Etter 30 dager vil kontoen din bli slettet permanent, og brukernavnet ditt vil ikke lenger være tilgjengelig. Alt innhold du har lagret vil også slettes etter de 30 dagene, inkludert lagrede meldinger.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bra og mindre bra med Snapchat

snapchat

Mange bruker foto- og videodelingstjenesten Snapchat. Øyeblikksbilder og videoer sendes og slettes igjen like raskt. Eller gjør de det?

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett