Hopp til hovedinnholdet
Følg ung.no på Snapchat
Ung.no hjelper deg med å finne rett prevensjon.
Ung.no hjelper deg med å finne rett prevensjon.

Lov å tjene opp gratis spillpenger til bruk i spill?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg har et spørsmål(på IPad) På et spill som jeg virkelig elsker går det ann å dresse opp karakteren sin.Men det er ikke gratis.Mesteparten av tingene koster spillpenger,og spillpenger koster ekte penger.Jeg har betalt sånn tre ganger,men det er dritdyrt.Men jeg fant en app som du kan tjene poeng på,og med de kan du få gratis spillpenger(gidder ikke forklare hvordan men dreier seg om innstillinger så appen virker ganske lovlig)Jeg vet ikke om det spillet har godtatt det(sikkert ikke)Jeg bare lurer på om det er lovlig?Er det ganske strengt med sånt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei,

Uten å ha noe konkret juridisk kunnskap om sånt, vil jeg tro at dette ikke bryter med noen lover.

Imidlertid kan det bryte med retningslinjene til spillet, som du som bruker godtar når du oppretter brukerkonto. Det kan få diverse konsekvenser.

Men siden du ikke har fortalt hvilke spill det er snakk om, er det umulig for meg å undersøke retningslinjene til spillet, og derfor kan jeg ikke finne ut om det er noe i retningslinjene som forbyr dette, eller hva konsekvensene i så fall kan bli. Jeg anbefaler at du undersøker retningslinjene selv, og finner ut av det på den måten.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett