Hopp til hovedinnholdet
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no
Zelda © Lina Neidestam, distr. strandcomics.no

Lov å tjene opp gratis spillpenger til bruk i spill?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg har et spørsmål(på IPad) På et spill som jeg virkelig elsker går det ann å dresse opp karakteren sin.Men det er ikke gratis.Mesteparten av tingene koster spillpenger,og spillpenger koster ekte penger.Jeg har betalt sånn tre ganger,men det er dritdyrt.Men jeg fant en app som du kan tjene poeng på,og med de kan du få gratis spillpenger(gidder ikke forklare hvordan men dreier seg om innstillinger så appen virker ganske lovlig)Jeg vet ikke om det spillet har godtatt det(sikkert ikke)Jeg bare lurer på om det er lovlig?Er det ganske strengt med sånt?

Besvart 21.04.2017 13:21
 

Svar

Hei,

Uten å ha noe konkret juridisk kunnskap om sånt, vil jeg tro at dette ikke bryter med noen lover.

Imidlertid kan det bryte med retningslinjene til spillet, som du som bruker godtar når du oppretter brukerkonto. Det kan få diverse konsekvenser.

Men siden du ikke har fortalt hvilke spill det er snakk om, er det umulig for meg å undersøke retningslinjene til spillet, og derfor kan jeg ikke finne ut om det er noe i retningslinjene som forbyr dette, eller hva konsekvensene i så fall kan bli. Jeg anbefaler at du undersøker retningslinjene selv, og finner ut av det på den måten.

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett


ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre