Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hvordan kan man slette Instagrambrukere uten å ha passordet

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Hvordan kan man slette Instagrambrukere uten å ha passordet til brukeren?? Når jeg var liten, lagde eg mange pinlige Instagramkontoer. Visst noen søker på navnet mitt på Instagram kommer dei brukerene opp... det er 4-5 brukere... og det irriterer meg noe sjukt.... eg lagde dei med tilfeldige e-postadresser som er fake... så eg har ikke aning på hvordan eg skal få dei vekk. Har prøvd å rapportere dei med min vanlige bruker, men tror ikke det funker. Hadde blitt superglad visst dere veit om en måte å få dei fjernet fra IG.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Instagram-kontoer kan kun slettes om man får logget inn på dem. Har man glemt passord kan man tilbakestille det med e-postadressen sin, men har man brukt ikke-eksisterende e-postadresser til å registrere seg, slik som deg, så får man ikke gjort det heller. Da er det umulig å få logget seg inn, og sletting er dermed også dessverre umulig.

Andre apper og nettsider har ofte hjelpetjenester for å hjelpe de som ikke har tilgang til e-postadressen de er registrert med, men Instagram har ikke det. På nettsidene sine har de skrevet dette:

“Hvis du har glemt passordet og ikke lenger har tilgang til e-postkontoen din, kan vi ikke gi deg tilgang til Instagram-kontoen. Dette inkluderer kontoer med feilstavede e-postadresser. Vi forstår at dette kan være frustrerende, men denne policyen er ment å sørge for at Instagram-kontoer ikke faller i feil hender.”

Hilsen slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

- Jeg får ikke sletta kontoen min

Logoer til sosiale medier (colourbox.com)

Jeg har en instagram konto som jeg vil slette. Problemet er at jeg ikke husker passordet til verken instagram eller epostadressa jeg brukte. Jeg lagde eposten for ca 3 år siden og når jeg skulle fylle ut informasjonen skreiv jeg inn bare tull.

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett