Hopp til hovedinnholdet

En mann på 45 ringer og følger meg, føler meg truet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er en mann som har addet meg på Snapchat og jeg addet tilbake for å spørre hvem han var og hvordan han fikk brukernavnet mitt på snap. Han sa han ikke viste og hadde nummeret mitt. Jeg spurte hvordan han fikk nummeret mitt og han viste ikke sa han. Han spurte om det var riktig nummer han hadde. Jeg var litt dum og sa at det var mitt nummer, for det var det jo. Jeg spurte hvem han var og han sa han var en 45 år gammel mann. Jeg blokkerte han på snap og jeg hadde sakt at han måtte slette mitt nummer eller så skulle jeg ringe politiet. Han sa han skulle det, men jeg blokkerte han på snap selvom.Det viste seg at han ikke hadde slettet mitt nummer og hadde ringt meg, jeg svarte ikke, fordi jeg ikke kjente nummeret og jeg søkte det opp. Det sto hannes navn. Jeg blokkerte nummeret også, jeg tørr ikke ringe politiet å si det, hva gjør jeg? Jeg er redd for at han kommer hjem til meg Jeg trenger hjelp og det fort.

SVAR

Besvart 12.10.2017 15:51:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle