Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hun har kjærlighetssorg og har sendt bilder til noen gutter.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Etter at Kj min slo opp med meg etter at vi hadde vært sammen i 4 mmd for noen uker siden gjorde at jeg fikk hjertesorg de første dagene etter bruddet. Jeg bestemte meg for å ikke ha så mye fokus på gutter men mer på skole, venner osv. Men igår endre de tankene seg til vonde tanker. Jeg prøvde ut omegle hvor man snakker med fremmede og da kom jeg over en 16 år gammel gutt som jeg snakket mye med. Vi begynte å snappe veldig mye og det endte med at vi sendte bh, truse bilde til hverandre.Og idag var det en annen gutt jeg kjenner som spurte om vi skulle sende nudes. Skrev ja:(( han sende meg dp men det sekundet jeg måtte sende lzm uten bh som jeg aldri har gjort før så turde jeg ikke. Skrev da at mamma kom. Også den 16 åringen jeg snakket med, vi snappet igjen. Men så screena han et bh bilde. Jeg ba han slette det, også han sendte meg en vid hvor han slettet bilde, også på nylig slettet. Han angret og var kjempe lei seg. Hva skal jeg gjøre for r helt tom inni meg??Hater meg selv

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer