Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få henne tilbake?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal stillle dette spørsmålet, men jeg satser for her. Jeg snakket med en jente på Yubo i sommerferien (2018) og jeg gjorde det slutt med henne litt før skolen startet. Jeg møtte henne aldri. Jeg angrer ekstremt på dette, og jeg lurer på hvordan jeg kan si til henne at jeg angrer og kanskje ha en mulighet til å få henne tilbake. Hun blokkerte meg på snapchat, men jeg blokkerte henne på instagram, og jeg "unblocka" henne for litt siden. Hvordan kan jeg gå frem for å si unnskyld og jeg vil si at jeg vil ha henne tilbake? mvh fortvilet gutt :)

Besvart 13.03.2019 14:07
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg skjønner at du angrer på dette og at du er usikker på om du kan få henne tilbake igjen.

Det er nok bare jenta selv som vet om det er mulighet for at dere kan ta opp kontakten igjen. Derfor vil jeg råde deg til å snakke med henne, fortell henne hva du føler og tenker rundt dette. Kanskje hun har tenkt på det samme som deg? Det kan også hende at hun ikke vil ha samme type kontakt igjen fordi hun er såret eller ikke føler det samme lengre, hvis det er tilfellet er det viktig at du respekterer det. 

Når det er sagt så tror jeg du kommer langt med å be om unnskylding, og rett og slett bare være ærlig og fortelle henne hva du tenker. 

Se gjerne på vedlagt artikkel. 

Jeg ønsker deg lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å be om unnskyldning

Unnskyld på mobil (ung.no)

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett