Hopp til hovedinnholdet
Ung.no på Snapchat
Nervøs jente (colourbox.com)
Nervøs jente (colourbox.com)

Politianmeldt?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg har gjort noe jeg angrer HELT SYKT på. Jeg klarer ikke sove, klarer ikke å la være å tenke på det. Jeg onanerte på chatroulette.no, og ble utsestengt noen timer+ IP-adressen pluss bilder fra det som skjedde ble politianmeldt! Jeg vet ikke en gang hvorfor jeg gjorde det, jeg pleier ikke onanere og har aldri hatt sex, har ikke hatt min første kjæreste eller kyss en gang! Jeg satt meg selv foran pcen i undertøy, jeg skjulte ansiktet og jeg zoomet ikke inn eller noe, viste egentlig ikke noe annet enn magen og liksom fingeren var inni men hele greia var liksom skjult. Jeg klarer ikke leve med dette, og jeg kommer ALDRI til å ta motet til meg og fortelle dette til foreldrene mine! Jeg er så flau og skuffet over meg selv! Jeg er så redd for at politiet skal finne ut hvem jeg er og at de kommer på døra og at jeg må fortelle alt til dem og familien min og at det kommer på rullebladet mitt slik at jeg aldri kommer til å få jobb! Jeg vet ikke om jeg klarer å leve videre med dette , har så utrolig dårlig samvittighet! Meg, liksom! Jeg har vært innpå der med venner før, og da har jeg syntes det var så utrolig ekkelt for det var sånn 1000 menn som satt og runket og viste HELE greia, så jeg tenkte ikke at det var ulovlig og sånn! VÆR SÅ SNILL OG HJELP MEG DET ER DET INGEN ANDRE SOM KAN! Jeg gråter og får ikke sove, ingen ting er gøy lenger pga den dårlige samvittigheten min! Dette skjedde igår, men jeg tror at dette er noe jeg kommer til å slite med i flere år, i verste fall resten av mitt liv! Jeg skulle ønske jeg ALDRIALDRIALDRI hadde vært innpå den ekle siden. Jeg er utrolig sint på meg selv... JEG TRENGER HJELP!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du har virkelig en dårlig følelse etter dette, forstår jeg.  Du har ikke tenkt deg godt om, og har virkelig lært noe nå.  -Det får du i alle fall gjøre nytte av videre i livet, slik at du ikke kommer i en slik situasjon igjen.  Det var bra at du ikke viste mer enn du gjorde.  Jeg vil råde deg til å prate med en voksen du har tillit til og som kan hjelpe deg til å få ordnet opp i dette.  Du finner råd i artiklene under om hva du ellers kan gjøre videre.


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Har du kledd av deg på chat?

jente chatter (colourbox.com)

- Jeg har vært på Chatroulette og gjort noe veldig dumt, lekte med brystene mine. Men han i andre enden så frivillig på det. Jeg trykka next og det kom opp en boks som sa at jeg hadde blitt anmeldt og at politiet ville få min IP adresse og samtidig bruke bilde. Er forferdelig bekymra. Får jeg noen straff?

- Jente, 16 år

Les mer

Brutt loven - hva kan straffen bli?

Diverse lovbrudd

Stjælt i butikken? Overgrep? Kjørt uten lappen? Havnet i slosskamp?
ung.no/lovbrudd finner du oversikt over de vanligste lovbruddene og hvilke konsekvenser det får å bryte loven.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett