Blogging. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Blogging.

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har lyst til å blogge. har hatt blogg før, men da var det mer en blogg om hverdagen min. men nå har jeg lyst til å blogge om noe mer og viktigere enn dagens outfit. jeg vet ikke hvor jeg kan finne emner å snakke om. jeg har lyst til å si mine meninger og få leseren til å tenke litt over hva h*n har lest. men det ville det bare blitt alvorlige innlegg/klaging over hvor mye galt som skjer i samfunnet. det er heller ikke nok steder å hente inspiration om nye emner å blogge om (som jeg vet om). fordi jeg ikke har opplevd noe alvorlig/ veldig vanskelig selv, føler jeg ikke at jeg kan skrive om det. jeg vil skrive om viktige ting som ikke bare blir hentet fra andre steder, men også originale ting som er viktige for meg! men de fleste emner er for det meste "brukt opp". har du noen ideer om hva jeg kan gjøre for å finne originale emner å blogge om? selv om det virker som om det bare er problemer ved å starte denne bloggen, er dette noe jeg har veldig lyst til. takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer