Skrive et innlegg om min blogg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Skrive et innlegg om min blogg?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Nå kan det høres ut som at jeg er pr-kåt eller noe av den slags. Men det er jeg altså ikke. Fant ikke e-mail jeg kunne kontakte dere på, så dere får det som et spørsmål. Jeg har laget en blogg, jeg er kristen og ja, jeg er bifil/homofil. På bloggen min er jeg anonym. Jeg skriver om viktige ting som går i hodet mitt. Dette med å være homofil og kristen er direkte sagt VANSKELIG! Så jeg skriver blogg for min egen del og interesse, og når jeg gjør det så tenkte jeg at jeg kan også være et inspirerende medmenneske for nettopp disse homofile kristne som ikke har det så bra med seg selv. Så jeg lurte på om dere ville på en eller annen måte skrive et innlegg om min blogg da? Sånn at kanskje andre kristne homofile kan få øynene opp for trøsten de kan finne gjennom bloggen min. Ingen tvang! =)

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer