Alle jeg kjenner hele tiden skal snakke om bloggen Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Alle jeg kjenner hele tiden skal snakke om bloggen

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Bloggen min har blitt ganske populær. Jeg har den mest leste bloggen i kommunen min og er på 90-100 plass på topplisten for hele Norge. Dette er kjempegøy! Problemet mitt er at alle jeg kjenner hele tiden skal snakke om bloggen min. "Hva skal du blogge om i dag da?", "Husk å legge ut bildene da." og "Det nye designet ditt er kult!" sier alle jeg kjenner hele tiden. Hvis jeg tar et bilde, spør alle meg om jeg skal legge det ut på bloggen og hvis det skjer noe spesielt, spør alle om jeg skal blogge om det. Til og med lærerne mine har blitt litt sånn. Altså, det er veldig gøy at bloggen min har blitt populær og at alle jeg kjenner leser den, men det er så slitsomt at de aldri vil snakke om noe annet enn blogg med meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan få dem til å snakke litt mindre om bloggen min?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer