Er Det noe negativt å blogge? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er Det noe negativt å blogge?

account_circle

SPØRSMÅL

Heihei Jeg har noen spørsmål om blogg! Helst Svar Punktvis! ;) 1) Er Det noe negativt å blogge? (Hvis du skjerper deg å ikke legger ut noe dumt) 2) Mamma sier at det er kjempe dumt og blogge på grunn av karieren, og at i disse år er det negativt og blogge, fordi arbeidsgiverne synes det er tullete å blogge, er det helt sant? 3) Jeg har lest bloggtipsene (Kjempe bra blogg tips)Er det mulighet for å overtale mamma med de?? Jeg får ikke lov å få blogg på grunn av punkt 2... Takk! ♥

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer