Jeg kalte en jente for hore i en kommentar, nå angrer jeg. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg kalte en jente for hore i en kommentar, nå angrer jeg.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skrev en anonym kommentar på bloggen til en jente o kalte henne hore. Hun svarte på kommentaren med at henne skulle anmelde meg, og da lagde jeg en epost adresse og sendte Mail til henne hvor jeg skrev at jeg angret osv. Hun truer fortsatt med å anmelde meg med mindre jeg sier hvem jeg er. Hvis hun anmelder meg, kan politiet spore opp ip adressen min, eller gjør de ikke det siden det ikke er en så veldig alvorlig sak?-.- og hvis politiet finner ut at det var meg, får foreldrene mine vite det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer