To jenter som har blogg sammen, ønsker tips om registrering Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

To jenter som har blogg sammen, ønsker tips om registrering

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er ikke sikker på om vi har plassert dette på riktig katogori, men vi prøver :) Vi er to jenter på 18. som har en blogg sammen. Vi fikk vite at det går ann å regestrere bloggen våres. Og det går ann å tjene penger på bloggen. Men vi er usikkre på det med penger på blogg. Så vi har noen spørsmål ang. den siden: 1: Er det no vi må betale? 2: Er det lurt å få penger for bloggen? 3: Kan du se på denn siden å si til oss hva vi burde gjort? 4: Det står at vi skal oppgi kontonr. Men vi har ikke så serlig lyst til det. 5: Hva børr vi gjøre? Vi vil jo bare at vi skal få flere lesere på bloggen og flere som vil kommentere. Hjelp oss! Hilsen 2 j18 som er usikkre

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer