Slette en kjent blogg fra blogg.no? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Slette en kjent blogg fra blogg.no?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg bare lurte på en ting. Går det ann å få noe til å slette [red: kjent populær blogg] fra blogg.no? Hun skriver veldig provoserende innlegg og det KUN for å provosere! Som feks dette innlegget: [...]. Veldig mangen blir sine og leie seg pga henne.. Hun er virkelig ikke klok og er bare veldig irriterende. Så å si alle missliker henne. Jeg kjenner henne ikke og vil ikke at bloggen hennes skal slettes pga meg eller fodi hun har gjort noe slemt mot meg, bare så det er sagt. Men jeg tror dere gjør veldig mangen ungdommer en stor tjeneste ved å fjerne den bloggen fra blogg.no. Håper på svar og at det blir gjort noe med dette snarest. Takk på forhånd. PS: Et lite tips, dere kunne jo hatt en avstemmning da, og skjekke hvor mangen prosent som er enige og ikke, i at bloggen skal bli fjernet fra blogg.no :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer