Jeg er fryktelig deprimert. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er fryktelig deprimert.

account_circle

SPØRSMÅL

Før var jeg så flink til å sette ord på tingene, men nå klarer jeg det ikke lenger, jeg føler at jeg skal fortelle deg et sammendrag av en hel bok, men jeg sliter med å huske alt sammen og, uff.... Jeg er bare så sliten og lei, jeg snakker med helsesøster men etter å ha snakket om tingene, det er nåvell bare skilsmissen for 3 år siden jeg tar så tungt og tenker på flere ganger daglig, etter at jeg har snakket om det og alt det vonde jeg tenker på, tenker jeg på det mer! i lang tid! Det jeg får lyst til å gjøre er å ta fram en kniv igjen, jeg føler at snakkingen bare er å rive opp i gamle sår. Hvordan kan hun hjelpe meg, når jeg ikke lenger vil snakke. Det første året snakket jeg med en helsesøster 1 gang i uka, det andre og 3. året har jeg ikke gjort det, men rett før sommerferien ble ting ille igjen, for mye som skjedde rundt meg, med broren min osv og de sa jeg sku snakke med helsesøster, og at vi sku snakke sammen igjen til høsten men da jeg kom hjem kuttet jeg bare enda en gang, *JEG GJØR DET SJELDENT.* og jeg vil ikke fortsette snakkingen, for jeg vil ikke fortsette kuttingen. Jeg husker nesten ikke engang grunnen til hvert kutt. Ting er litt likegyldig for meg, og jeg gråter nesten aldri lenger. Jeg har så lite energi og jeg gir helt fortapt. Jeg snakker ikke med mamma og pappa om noe som helst, jeg føler ikke de kjenner meg godt nok, fordi når jeg har gått i 3 år og deppet, hvorfor er det da ingen av de som legger merke til det? Noen ganger tenker jeg at jeg vil få spiseforstyrrelse, sånn at folk ser og vet at ting ikke er no bra, at jeg sliter, uten å måtte fortelle alt og.. Takk for meg, jeg liker bedre å snakke om ting når jeg bare skriver, og jeg vet at du ikke vet hvem foreldrene mine er sånn at du ikke sier noe. For jeg har også mistet tillitten til helsestasjonen. For jeg vet at når de mener det er nødvendig så forteller de det. jeg vet jo ikke hva jeg kan si til dem og ikke uten at de forteller det videre! Jeg må bare si at det er godt å vite man har disse nettsidene, hvor man vet at man blir sett, uten at det blir innblanding i alt sammen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer